Perfect Vijver

Levering & installatie

Vijvertechniek met een heldere boodschap!

DVC Vijvertechniek verzorgt de technische invulling voor vijvers, vennen en beeklopen van klein tot groot. We zorgen voor helder en schoon water en een optimaal ecologisch milieu in visvijvers en Koi vijvers, zwem- en spiegelvijvers en natuurvennen.

Aanleg van een nieuwe vijver of waterpartij laten we over aan hovenier of bouwer, maar we adviseren graag vanaf de opstart mee zodat we de waterkwaliteit 100% kunnen garanderen. DVC Vijvertechniek adviseert en berekent de juiste middelen en techniek om het water schoon en helder te houden zodat vissen en planten in een natuurlijke omgeving kunnen groeien en bloeien.

Breed assortiment en interessante onderhoudscontracten.

We leveren en installeren alle A-merken filters, UV lampen, pompen, beluchters en montagematerialen. Onder andere Beadfilters, Azur- en Triton zandfilters, Aquaforte, Otterbine verlichtingssets. Zwembad-, vijver- en luchtpompen van Badu, Whisperflo, Messner en Power-Tec. Daarnaast adviseren en ontwerpen we (Otterbine) fonteinen, waterpartijen en beeklopen. Meestal hebben die ook een functie als waterkwaliteit verbeteraar. Simpelweg omdat ze meer zuurstof in het water brengen waardoor een optimaal leefklimaat ontstaat.

Belangrijk aspect van de services rond vijveronderhoud vormen de onderhoudscontracten. Periodieke inspectie en kleine reparaties. Extra klantcontacten met interessante omzetmarges.

Na mijn online aanvraag kreeg ik een passend advies voor mijn vijver. Perfect Vijver gaat professioneel en vakkundig te werk.