Samen winnen met water!

Unieke samenwerking met partners in de installatie- en hoveniersbranche.

Samenwerken met DVC Watergroep

Bent u installateur in de particuliere sector of heeft u een hoveniersbedrijf? DVC Watergroep biedt u een unieke kans uw propositie uit te breiden met specialistische oplossingen op het gebied van waterontharders drukverhogers vloeistoffilters sproeiinstallaties en tuinpompen.

Wilt u samenwerken met DVC Watergroep en genieten van de vele voordelen? Wij bieden u verschillende manieren om samen te werken zodat we daar aan beide kanten van kunnen profiteren.

Voordelen

  • Op maat promotiemateriaal (ook online!)
  • Installatie trainingen
  • Interessante marges
  • Ondersteuning van specialisten
  • Direct bestellen in de B2B webshop

Het affiliate programma van DVC

Wilt u bijvoorbeeld via uw website onze services en producten aanbieden? Wordt dan lid van ons affiliate programma. Affiliate programma's komen vaak voor en bieden websitebeheerders een extra manier aan om extra aandacht voor hun website te genereren. Bij het affiliate programma van DVC Watergroep kunt u zich gratis en gemakkelijk aanmelden.

Als onze affiliate zal u verkeer en verkopen voor onze webshop genereren. Hiervoor krijgt u dan aantrekkelijke commissies als beloning.

Samen klanten beter helpen

U kunt ook een samenwerking met ons aangaan door klanten aan te dragen. Kunt u als installateur of hovenier bijvoorbeeld een grote klus niet alleen aan? Wij helpen u graag. Samen bekijken we naar de beste oplossing voor de klant en u ontvangt een marge op de eindafrekening.