Doe-het-zelf Beregening

Zelf aanleggen met behulp van DVC

Zelf je beregeningsinstallatie ontwerpen en aanleggen

Doe het zelf beregening is de beregeningsinstallatie specialist voor het automatisch water geven van uw tuin. Wilt u zelf uw tuin beregenen met sproeiers, druppelslang of microdrip dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze missie is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een automatische beregeningsinstallatie aan te leggen. Het maken van een professioneel beregeningsontwerp is normaal voorbehouden aan installateurs waarbij de installatiekosten meer dan de helft van de totale kosten bedragen. Via onze instructies kunt u dit zelf van A tot en met Z doen.

Bij Doe Het Zelf Beregening kun je gebruik maken van onze handige bouwpakket configurator. Met behulp van deze configurator kun je gemakkelijk je eigen bouwpakket samenstellen. Voor verschillende beregeningsinstallaties hebben wij alle nodige producten voor jou op een rij gezet, waarbij je zelf kiest voor de juiste producten voor jouw tuin. Bekijk onze bouwpakket configurators en ontdek het gemak van Doe Het Zelf Beregening.

Ik kon bij Doe Het Zelf Beregening alles vinden wat ik nodig had om mijn eigen installatie te maken. Er is zelfs een passend advies gegeven waarmee ik uit de voeten kon!