DVC Beregening

Ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden

Winnen met water (op afroep)!

DVC Beregening is een gespecialiseerd installatiebedrijf met 18 jaar ervaring in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van beregeningsinstallaties in siertuinen, daktuinen, paardrijbakken, sportvelden en parken. Variërend in oppervlak van 100m2 tot enkele hectaren.

DVC Beregening installeert uitsluitend professionele, ondergrondse systemen van een select aantal merken, desgewenst inclusief automatiseringssets en regensensoren. Wanneer er niet gesproeid wordt, is er ook niets van de installatie te zien. Sproeiers komen op de waterdruk omhoog en zakken na het sproeien weer tot onder het maaiveld.

Het leidingwerk ligt tussen 25 en 70 cm onder het maaiveld en kan met diverse technieken worden geïnstalleerd zonder dat tuin of gazon daar enige schade van ondervinden.

Wateraanvoer

Voor kleine tuinen is beregening met leidingwater meestal interessant. Voor het vijver-, sloot- of grondwater hebben we vele tientallen verschillende bronpompen, hydrofoorpompen, dompelpompen, motorpompen en vijverpompen in het assortiment, inclusief alle leidingen, aansluitingen en overige materialen.

Maak kennis met DVC Beregening
Dankzij de beregeningsinstallatie van DVC hoef ik nu 's avonds niet meer zelf de velden te besproeien.